26. dubna 2015

SWAP balíček s Radkou (kosmetika-recenze-blog.blogspot.cz)

Krásný víkend přeji ! :)
Podobný článek se tady ještě neobjevil - kamarádka mi navrhla, že bychom si mohly navzájem vyměnit balíček a její nabídku jsem přijala. Tady je odkaz, co jsem ji nadělila já. Domluvily jsme se na celkové částce 400,- a součástí měla být i jedna nekosmetická věc :)


S provedením a designem si kamarádka vážně kreativně vyhrála a vše sladila do jarní tématiky (motýlkový papír, sláma uvnitř balíčku). Co mě úplně nejvíce dostalo, že každý produkt byl zvlášť zabalen a připadala jsem si jako o Vánocích :D. Uvnitř jsem také našla dopis a seznam produktů+info k nim. A ty balíčky byly očíslované od 1-7 a měla jsem je otevírat postupně a k tomu číst ten papír s informace. Fakt super vymyšlené :). 



Co jsem nakonec našla uvnitř ? Jako nekosmetickou věc kamarádka zvolila Lima svíčku s příjemnou vůní bavlny, uvidíme, jak bude vonět zapálená. Pak následuje jedna věc z pečující kosmetiky a tím byl Balea peeling pro normální a smíšenou pleť. Peelingy normálně nepoužívám, ale určitě ráda vyzkouším a třeba mě produkt překvapí. Zbytek produktů tvoří čistě dekorativka - Avon tužka na očí v zajímavém tmavě zeleném odstínu Emerald Glow, Astor lipbutter v matné verzi v úžasném odstínu 027 Elegant nude, L'oréal lak na nehty Wax effect (ten stejný jsem ji taky chtěla dát :D ) a protože ví, že jsem tvářenková, tak přidala i tvářenku od Reginy v takovém korálovo-růžovém odstínu 02. Na tyto tvářenky se na blozích objevují jen pozitivní recenze, takže se moc těším, až ji pořádně vyzkouším. 


Plus hromada vzorečků,  které se vždy hodí - Kamil krém na ruce a nehty. For Life&Madaga rakytníkový masážní olej, krémy Vichy, Avon, La Roche Possay, Nivea tělové mléko do sprchy a nový makeup od Max factor. 


Ještě jednou bych chtěla Radce poděkovat za krásný balíček a doufám, že jí ten můj potěšil stejně jako mě ten její :). 

9 komentářů: